Skip to main content

Zelfhulp cd 'Zelf - vertrouwen'

Voor wie

U functioneert in het dagelijkse leven redelijk naar uw tevredenheid. Toch zijn er perioden, of terugkerende situaties waarin u zich onzeker voelt, aan uw zelf twijfelt, of een gebrek aan eigenwaarde ervaart. Mogelijk vindt u dat u zich te snel door anderen laat intimideren, of u voelt zich in gezelschap vaak geblokkeerd.

Heeft u behoefte om uw zelfvertrouwen te vergroten, meer kracht uit te stralen, of om soepeler met anderen om te gaan?
Wilt u zich assertiever opstellen? Wilt u leren om uzelf beter op moeilijke situaties en nieuwe uitdagingen voor te bereiden, zoals examens, of het geven van een presentatie?
Vindt u het belangrijk om uw algemeen functioneren te verbeteren? Dan biedt deze CD u wellicht een heel goede gelegenheid om aan uw persoonlijke ontwikkeling te werken en gewenste veranderingen op gang te brengen.

De opzet

Met de gesproken tekst van deze CD wordt u in een toestand van ontspanning en rust geleid, ook wel 'een ontspannen trance' genoemd.
Een 'ontspannen trance' wil zeggen dat u met uw aandacht sterker dan gewoonlijk opgaat in een ervaring van ontspanning en rust. U kunt altijd, ieder moment dat u dat maar wilt er mee stoppen en weer terugkomen.
Precies hetzelfde als bij het lezen van een boeiend boek. Al gaat u er volledig met uw aandacht in op, u kunt er elk moment mee stoppen.
Tijdens deze ontspanning leert u vervolgens uw denken op oplossingen en doelen te richten.
U gaat daardoor nieuwe mogelijkheden ontdekken, die u in uw dagelijks leven voor uw doelen kunt benutten. Daarnaast ontwikkelt u innerlijke voorstellingen en ervaringen, die u helpen om een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Vervolgens leert u uw vermogens en kwaliteiten gericht te gaan gebruiken.

Mogelijke contra-indicaties

Deze CD is vooral bedoeld als een vorm van zelfhulp voor persoonlijke ontwikkeling. Mocht u last hebben van zeer acute problemen, die uw functioneren in uw persoonlijk en maatschappelijk leven sterk belemmeren, dan raad ik u aan om in ieder geval ook op zoek te gaan naar een goede psychotherapeut of hypnotherapeut.
Wanneer u lijdt aan (ernstige) psychische stoornissen dient u Deze CD alleen te gebruiken onder professionele begeleiding. De CD kan dan te lastig voor u zijn, of vervelende gevoelens oproepen.
Voorbeelden van ernstige psychische stoornissen zijn: psychoses, of een ernstige depressieve stoornis, waarbij u regelmatig, obsessief of serieus denkt aan zelfdoding. 'Gewone' perioden van sombere gevoelens, of 'down' zijn, zijn geen contra-indicatie, hierbij kan de CD u juist heel goed helpen. Bij twijfel kunt u altijd contact met uw huisarts opnemen.

Demo

CD Zelf-vertrouwen

Demo STEREO
1.52 MB (mp3)

Demo MONO
625 KB (mp3)

Bestellingen

Voor mijn CD activiteit sta in ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 34169544

De kosten voor de CD bedragen 18,50 euro.
Bovenstaand bedrag is inclusief BTW, verzend- en administratiekosten.

België: u kunt de CD ook bestellen als u in België woont. Er worden géén extra portokosten voor verzending naar België berekend.

U kunt de CD bestellen door onderstaand formulier in te vullen.
Na het invullen van het formulier klikt u op de verzend button.

U kunt via PayPal betalen of door een gewone overboeking. Hiervoor krijgt u een e-mail.

Zodra uw adresgegevens zijn ontvangen en het verschuldigde bedrag op mijn rekening is bijgeschreven, wordt de CD naar u toegestuurd.
Betaalt u meteen via PayPal, klik dan op de Kopen NU knop van PayPal, die boven het formulier staat.

Algemene informatie over PayPal kunt u vinden op: PayPal.nl

 
/i/bnr/horizontal_solution_PP.gif

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer