Skip to main content

Disclaimer

Olivier C. Delfin, de praktijkhouder van de Praktijk voor EMDR en moderne hypnotherapie heeft de informatie op deze website met zorg samengesteld, desondanks kan voor de juistheid en volledigheid daarvan niet worden ingestaan. Aan de inhoud op deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
Olivier C. Delfin/De Praktijk voor EMDR en Moderne Hypnotherapie kan geenszins aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke onjuistheden, misvattingen, onduidelijkheden of fouten en is in het geheel niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van informatie aanwezig op deze website.
Mocht u als lezer onduidelijkheden of onjuistheden aantreffen, dan waardeer ik het ten zeerste indien u mij dat  laat weten.

Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. Olivier C. Delfin/De Praktijk voor EMDR en Moderne Hypnotherapie geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke sites.